Szállásdíj

A szobák bérleti díja

A szobák havi díja azok fekvése és mérete alapján kerül megállapításra.

A 2018-2019-es tanév díjai 330 és 360 euró között változnak. A Collegium Hungaricm átvállalja a diákoktól a havi 50 eur/fő rezsit, ezzel is csökkentve a kollégisták anyagi terheit. 

Szobák árai szobaszámok és kategóriák szerint: 

a. legkisebb, csendesebb szobák: 11, 21, 31, 41. (330 euró/hó) 

b. közepes szobák utcára néző ablakkal: 13, 23, 33. (340 euró/hó)

c. nagy szobák utcára néző ablakkal: 14, 24, 34. (350 euró/hó)

d. nagy szobák kertre néző ablakkal: 15, 25, 35. (360 euró/hó)

A vendégszoba

A vendégszoba ára 20 euró/fő/éjszaka.

A vendégszobát olyan otthonról érkező diákok, kutatók vagy oktatók vehetik igénybe, akik rövidebb időszakra szeretnének Leuvenbe látogatni kutatás vagy konferencia céljából. A fenti ár egy hétnél kevesebb időszakot tartózkodókra vonatkozik.

Az egy hét és három hét közötti időszakra tartózkodó lakóinknak az ár 15 euró/éjszaka/fő

A három hetet meghaladó de maximum egy havi időszakra a vendégszoba ára 400 euró. 

Akik az elmúlt öt évben a Kollégium tagjai voltak és bizonyítani tudják, hogy jelenleg is hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek, a vendégszoba egy szimbolikus 10 euró összeg ellenében vehető igénybe.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a Kollégium vendégszobája nem szálloda: csak akkor tudunk valakinek helyet biztosítani, ha a vendég bizonyítottan valamilyen akadémiai tevékenység céljából tartózkodik Belgiumban. Emellett fontos, hogy mindössze három kis vendégszoba áll rendelkezésünkre, ezért csak akkor tudunk helyet biztosítani, amennyiben ezek a megadott időszakban nem foglaltak. Mivel a vendégszobákat a lakók családtagjai használják leginkább, kérjük, ennek telítettségéről érdeklődjön a rektornál a Kapcsolat menüpont alatt.